77491031 ut5@iust.ac.ir

چشم‌انداز و اهداف راهبردی

دانشگاه‌های عضو گروه UT5 به عنوان شرکای راهبردی در حوزه مهندسی اهداف زیر را دنبال می‌نمایند:

• تبیین طرح‌های تحقیقاتی و فناوری‌های مشترک بین‌المللی، برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌های آموزشی و علمی بین‌المللی براساس اولویت‌های تحقیقاتی و فناوری دانشگاه‌های عضو و از طریق تشکیل گروه‌های پیشتاز در هر مورد.
  • بهره‌مند شدن از امکانات یکدیگر از قبیل توانمندی‌های علمی، فناوری، پژوهشی، ارتباطات بین‌المللی، فضای فیزیکی و … در انجام پروژه‌ها و طرح‌های علمی بزرگ‌تر در سطح ملی و بین‌المللی.
  • هم‌افزایی  و بهره‌گیری از مزیت‌های دانشگاه‌های عضو برای توسعه همکاری‌های علمی و فناوری در سطح ملی و بین‌المللی.
  • ارتقا جایگاه دانشگاه‌های عضو در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی به صورت پایدار.
  • استفاده از ظرفیت‌های آموزشی و پژوهشی یکدیگر خصوصا برای اجرای دوره‌های دکترا و پسادکترا مشترک.
  • تعریف دوره‌های مشترک بین‌المللی و استفاده دانشگاه‌های عضو جهت تشکیل کلاس‌ها و هدایت پایان‌نامه‌های کارشناسی ارشد و رساله‌های دکتری تعریف شده.
  • همکاری در تولید محتوای الکترونیکی دروس مهندسی، ارائه برخط آنها و همکاری در ارائه دوره‌های مشترک بین المللی به صورت الکترونیکی.
  • همکاری در اجرای دوره‌های آموزشی بازآموزی مهندسی.
  • همکاری در ایجاد بانک اطلاعاتی دانش‌آموختگان شاغل در ایران و خارج از ایران.
  • برگزاری مسابقات علمی و مدارس تابستانه و زمستانه مشترک با دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی معتبر در داخل و خارج ایران.
  • بهبود ساختارهای سازمانی قانونی و بازنگری در آنها با استفاده از تجربیات دانشگاه‌های عضو.
  • هم‌اندیشی در خصوص افزایش مبادلات آموزشی و فناوری و جذب دانشجویان و شرکت فناور خارجی.
  • تبادل اطلاعات و همکاری در زمینه ثبت اختراع بین‌المللی و و بازاریابی آن.
  • فراهم آوردن امکان بازدید از آزمایشگاه‌ها و واحدهای پژوهشی و فناوری اعضا برای ایجاد زمینه همکاری مشترک بین‌المللی و داخلی.
  • همکاری در خصوص انتشار و تالیف کتاب‌های و نشریات علمی در سطح بین‌المللی.
  • تهیه بروشور مشترک جهت ارائه در نمایشگاه‌های بین‌المللی.
  • کسب اطلاع از نیازمندی‌های علمی و پژوهشی کشورهای طرف قرارداد ج.ا.ایران از طریق و با هماهنگی نمایندگی‌های وزارت امورخارجه و بررسی راه‌کارهای همکاری مشترک با دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و مراکز پژوهشی آن کشورها و اعزام و بازدید هیات های علمی از دانشگاه‌ها و موسسات علمی و پژوهشی آنها.
  • معرفی هیات‌های خارجی میهمان هر یک از اعضا به سایر اعضا جهت بازدید و میزبانی مشترک.
  • همکاری و مشارکت فعال در رویدادهایی که با موضوع‌های علمی، آموزشی، پژوهشی، کارآفرینی و فناوری و نوآوری توسط هر یک از اعضا برگزار می‌شود.
  • استفاده از امکانات رفاهی یکدیگر برای میزبانی از هیات‌های بین‌المللی.
  • میزبانی مشترک اساتید خارجی برای ارائه دروس به صورت استاد مدعو مشترک.
  • تبادل دانشجوي مهمان بين‌المللي بین دانشگاه‌های عضو.
  • همکاری با اتحادیه‌ها و ساختارهای دانشگاهی مشابه در سطح جهان
  • همکاری با اتحادیه‌های جهانی فنی و اتحادیه های بین‌المللی دانشگاهی